Petita història del GECAjovent

La secció es va fundar l'any 2008, bàsicament perquè teníem un grup de mainada molt nombrós i amb unes edats molt diferenciades, els monitors de la secció de mainada llavors en Josep Mª Barcons, en Simó Sala i en Sergi Plana, vam buscar una solució al problema i això va ser la de partir el grup de la mainada en 2 i continuar per una part amb la secció de mainada i una altre crear la secció del jovent. Fins aquí tot correcte, ara bé, i els monitors? doncs els monitors no va costar molt trobar-ne ja que en aquell temps hi havia un grup per en Bas que feien coses diferents a l'excursionisme, se n'anaven a escalar, a fer ràpels, amb BTT.

Els tres monitors que van impulsar la secció de jovent van ser en Francesc Bach, en Josep Juventeny i en Pau Feixas.

Actualment portem a caminar a joves d'entre 12 i 15 anys, que demanen més i que la secció de mainada no els pot donar. Les sortides pels joves solen ser matinals per a la garrotxa o pel Pirineu Oriental i fins i tot ens atrevim amb alguna travessia.

Si el grup de jovent ens aguanten fins els 16-17 anys després és quan els introduïm a l'escalada, al ràpel, alpinisme hivernal, etc.

Sortides SECCIÓ JOVENT

setembre 2017

Excursió a Sant Miquel de Castelló

DATA INICI: Diumenge, 03 de setembre de 2017
DATA FI: Dimarts, 15 de agost de 2017
ITINERARI: Hostalets d’en Bas, Espasens, l’esquei de St. Miquel, St. Miquel de Castelló. La baixada serà pel camí GR-2 fins a la casa de les Comelles i d’aquí fins a St. Quintí